Bel ons op 0299 - 705550
facebook

Computer APK

computer apkDe computer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De machine, of het nou een computer of laptop is, wordt dagelijks gebruikt voor veel verschillende dingen: internet, e-mail, tekstverwerking of gamen. Onderhoud is voor een computer ook belangrijk, net als bij een auto. Kies daarom voor de Computer APK en uw computer werkt weer als nieuw!

  • Opschonen van de software is nodig om een veelvoorkomende vertragingsfactor te verhelpen: de trage pc! Als de schijf te vol is, kan het besturingssysteem voor vertragingen zorgen.
  • Er wordt ook gekeken naar de beveiliging van uw pc. Belangrijk omdat virussen en spyware vaak binnenkomen zonder dat u er erg in heeft, en een vertragende factor kunnen zijn. Wij adviseren u daarom voor een betrouwbaar en juist werkend beveiligingspakket.
  • Een interne reiniging van uw pc of laptop wordt uitgevoerd om het aanwezige stof te verwijderen. Dit resulteert in een koeler werkend systeem, en verlengd de levensduur. Of nog belangrijker voorkomt kortsluiting of zelfs brand tot gevolg!
  • Laat de onderhoudsbeurt minimaal 1x per jaar uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld tapijt in huis, of huisdieren, dan is meerdere malen zeker aan te raden.

Belangrijk om te weten is dat u niet vast zit aan een jaarlijks of doorlopend abonnement!

Computer APK voor slechts € 69,00

Om na het opschonen van uw computer of laptop zoveel mogelijk verschoond te blijven van virussen en spyware, raden wij u aan om een goed antivirus pakket te installeren. Bij Reparatie Volendam wordt er alleen gewerkt met het beste, en dat is voornamelijk Eset Internet Security. Deze beveiliging komt jaar na jaar het beste uit de tests. Vraag hier zeker naar bij uw aanvraag!

Om de computer of laptop véél sneller te laten worden, is het mogelijk om een SSD te plaatsen. Met deze “hardeschijf” bestaande uit alleen chips, wordt het systeem tot wel 5x sneller.
Informeer naar de prijzen voor deze upgrade, en combineer het met de APK.