Bel ons op 0299 - 705550
facebook

Sony reparatie

Heel vervelend als uw Sony smartphone valt waardoor het display kapot is, ineens een knop of USB aansluiting niet meer werkt, en daarnaast de telefoon niet lang meer op de batterij kan werken. Deze problemen, en andere onderdelen, kunnen bij een Sony reparatie verholpen worden door ze te laten vervangen. Daarnaast laat u de reparatie uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf dat aangesloten is bij Uneto-VNI. Maar naast het aangesloten zijn bij Uneto-VNI is Reparatie Volendam als één van de weinige reparatiebedrijven voor consumentenelektronica erkent. Dit houdt in dat aan bepaalde eisen voldaan wordt op de werkplek, en behandeling van een reparatie. Een ESD veilige werkplek in een minimale vereiste om toch al reparatiebedrijf toegankelijk te blijven zodat er meegekeken kan worden tijdens een reparatie.

Reparatie Volendam houdt zich aan de reparatievoorwaarden zoals gesteld door Uneto-VNI. Dit houdt in dat er minimaal 3 maanden garantie gegeven wordt. Maar bij reparatie Volendam heeft u maar liefst 6 maanden garantie op de meeste reparaties. Bij problemen kunt u altijd terugvallen op een geschillencommissie. Dat laatste zal niet nodig zijn, want voor ieder probleem (of iedere klacht) is wel een oplossing. En dat geldt niet alleen voor schade of defecten aan de Sony smartphone!


Kies uw Sony toestel

Kies uw type Sony om door te gaan naar de pagina met reparatiemogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Om het makkelijk te maken als u niet weet welk type het is, klikt u gewoonweg op de juiste afbeelding. Voor Sony toestellen wordt er gewerkt met de beste kwaliteit onderdelen waar dat mogelijk is. Wordt er gewerkt met alternatieve onderdelen, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. Bij de meeste Sony smartphones is het glas los vervangen niet mogelijk, waardoor het glas en LCD (of zelfs inclusief behuizing) vervangen wordt. Hierdoor is het vervangen van een kapot glas wat duurder, maar de kwaliteit van de reparatie veel hoger.

Sony Xperia Z2

Xperia Z2

Sony Xperia X Performance

Xperia X Performance


 

Als u toch nog niet helemaal zeker bent of u het juiste model heeft gekozen, of denkt te hebben, belt u dan gerust even om het zeker te weten. Zo kan voorkomen worden dat de verkeerde onderdelen besteld worden, en u zo snel mogelijk weer met een werkend toestel de deur uit kunt lopen. Staat uw toestel er niet tussen? Neem dan even contact op, de kans is groot dat reparatie wel mogelijk is.