Bel ons op 0299 - 705550
facebook

Contactgegevens

Op deze pagina vindt u alle contactgegevens die Reparatie Volendam gebruikt. Makkelijk voor u om alle gegevens op te zoeken, en te zien dat het een betrouwbaar adres is.

Reparatie Volendam is ontstaan vanuit Computer Als Nieuw doordat er meer vraag kwam voor reparaties van smartphones en tablets. Iedereen heeft deze apparaten, en niemand wil lang zonder zitten. Daarnaast is het ook een bewuste keuze geweest om een kantoor te betrekken, om zo u als klant te kunnen ontvangen, en voldoende werkruimte te hebben. Contact zal altijd met John de Ruijter zijn, omdat er gewoonweg maar 1 persoon werkt. Met Reparatie Volendam wil ik mijzelf onderscheiden van de honderden andere reparatiebedrijven in deze branche, vandaar ook de keuze om Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf te worden bij Uneto-VNI. Hierdoor kunt u als klant er vanuit gaan dat de kwaliteit, maar ook de service, voorop staat. Bent u ondanks alles niet geheel tevreden, dan vraag ik u gewoon nogmaals langs te komen om een oplossing te zoeken.

Maar ondanks dat de focus meer ligt op reparaties van smartphone, tablet en laptops, worden de computers niet vergeten. Ook voor aanpassen of uitbreiden van de huidige computer en aankoop van een nieuw systeem bent u nog steeds welkom. Service en kwaliteit zijn toch wel twee punten die erg belangrijk zijn. Zeker de kwaliteit van onderdelen bij een reparatie, waar niet iedereen dezelfde eisen stelt. Waar mogelijk wordt er gewerkt met originele onderdelen, en anders met onderdelen die daar nagenoeg gelijk aan zijn. In de afgelopen jaren zijn er voldoende onderdelen langsgekomen die niet aan de eisen voldeden, en worden dan ook niet gebruikt.

Contactgegevens:

Vanaf 27 februari 2017 bent u welkom op het nieuwe adres:

Reparatie Volendam
Julianaweg 192-C
1131 DL Volendam
Dit vindt u tegenover Noppes

Telefoon: 0299 – 70 55 50
WhatsApp: 06 – 43 88 47 32
E-mail: [email protected]

KvK Nummer: 51738589
BTW Nummer: NL002009700B72
Bankrekening: NL67INGB0007432700

U kunt ook een reactie sturen via het contactformulier.