Bel ons op 0299 - 705550
facebook

Nieuwe computer

Ondanks dat het grootste deel van de werkzaamheden bij Reparatie Volendam reparaties betreft, is de aanschaf van een nieuwe computer ook mogelijk. Jarenlang is de hardware niet heel veel sneller geworden dan voorgaande jaren, maar gelukkig komt hier langzamerhand verandering in.

Wordt er nu nog een computer gebruikt met Windows Vista of ouder, dan is vervangen een aanrader. Microsoft brengt al een tijdje geen beveiligingsupdates meer uit voor deze versies, en ook Windows 7 ondersteuning is gestopt op 14 januari 2020 met beveiligingsupdates. In de meeste gevallen is het nog mogelijk om Windows 7 te upgraden naar Windows 10, als de hardware het ook maar kan ondersteunen.

Om de beste service te kunnen bieden is Reparatie Volendam dealer van het Nederlandse merk RealPC. Zij maken gebruik van goede en betrouwbare kwaliteitsonderdelen, wat onderstreept wordt door 36 maanden garantie op de hardware. Doordat het een Nederlands bedrijf betreft, is een mogelijke reparatie snel uitgevoerd. Vanaf zo’n 499 euro is er al een goede en snelle computer verkrijgbaar, die voldoende is voor het lichtere werk (internet, tekstverwerken en e-mailen). Deze PC’s worden standaard geleverd met een SSD, dus lekker snel met opstarten en laden van software.

Uiteraard kan er voor de gamer ook een supersnelle computer uitgekozen en geconfigureerd worden. Geef de eisen en wensen door, en er rolt vanzelf een mooi systeem uit.

RealPC Logo

Neem dan contact op zodat u verder geholpen kunt worden met uw keuze.

Computer op maat

Deze mogelijkheid biedt u om de eisen en wensen van een nieuwe computer aan te geven, zodat daarop een passend aanbod gedaan kan worden. Deze computers bestaan altijd uit A-merk onderdelen, en wordt echt specifiek gebouwd naar de eigen eisen en wensen. Vooral ook custom waterkoeling behoort hier tot de mogelijkheden, iets dat bij de gemiddelde computerwinkel niet mogelijk is. Standaard voorzien van 2 jaar garantie op de hardware. Vooral geschikt voor game computers, en zware workstations.

Laptop

Hetzelfde verhaal voor een computer geldt ook voor laptops. Kant-en-klaar laptops kunnen geleverd worden van A-merken als Acer, Asus en Lenovo.

Een laptop op maat is ook mogelijk, en ook hier geldt dat er met de meeste eisen en wensen wel een leuk systeem te vinden is.