Bel ons op 0299 - 705550
facebook

Nieuwe computer

Bij Reparatie Volendam heeft u ook de mogelijkheid om een nieuw systeem aan te schaffen in de vorm van een computer of laptop. Een kant-en-klaar computer kan natuurlijk bij iedere winkel gekocht worden, maar hoe zit het met de garantie op de hardware? Bij veel fabrikanten moet er lang gewacht worden op een reparatie als er en onderdeel defect is geraakt.

RealPC Logo

Wat wij belangrijk vinden voor de keuze van een computer, is garantie en de doorlooptijd daarvan. Met die criteria is de keuze gevallen op het Nederlandse merk RealPC.
Hier krijgt u 3 jaar Real Service op de systemen, en vervangen van een defect onderdeel is vaak binnen enkele dagen gebeurd.

Kijk voor de verschillende modellen even op de website van RealPC en heeft u een keuze kunnen maken, wilt u nog wijzigingen aanbrengen of hulp nodig? Neem dan contact op zodat u verder geholpen kunt worden met uw keuze.

Computer op maat

Deze mogelijkheid biedt u om de eisen en wensen van een nieuwe computer aan te geven, zodat daarop een passend aanbod gedaan kan worden. Deze computers bestaan altijd uit A-merk onderdelen, en zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie op de hardware. Vooral geschikt voor game computers, en zware workstations. Bijkomend voordeel is dat u precies weet wat er gekocht wordt.

Laptop

Hetzelfde verhaal voor een computer geldt ook voor laptops. Kant-en-klaar laptops kunnen geleverd worden van A-merken als Asus, Toshiba en MSI.

Een laptop op maat is ook mogelijk, en weer van een Nederlands merk, BTO Notebooks. Zij bieden basismodellen aan, die naar eigen wens aangepast kunnen worden. Ook standaard weer voorzien van een snelle garantieafhandeling op de hardware. Garantie is 2 jaar op basis van carry-in, maar kan desgewenst uitgebreid worden naar 3 jaar pickup & return garantie (de laptop wordt bij u thuis afgehaald door de pakketdienst, en rechtstreeks naar BTO verzonden).

Kijk voor de verschillende modellen en mogelijkheden even op de website van BTO