Bel ons op 0299 - 705550
facebook

Huawei reparatie

Op zoek naar een adres om een Huawei reparatie te laten uitvoeren? Het is namelijk heel vervelend als uw Huawei smartphone valt waardoor het display kapot is, ineens een knop of USB aansluiting niet meer werkt, en daarnaast de telefoon niet lang meer op de batterij kan werken. Deze problemen, en andere onderdelen, kunnen bij een Huawei reparatie verholpen worden door ze te laten vervangen. Daarnaast laat u de reparatie uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf dat aangesloten is bij Uneto-VNI. Maar naast het aangesloten zijn bij Uneto-VNI is Reparatie Volendam als één van de weinige reparatiebedrijven voor consumentenelektronica erkent. Dit houdt in dat aan bepaalde eisen voldaan wordt op de werkplek, en behandeling van een reparatie.

Reparatie Volendam houdt zich aan de reparatievoorwaarden zoals gesteld door Uneto-VNI. Dit houdt in dat er minimaal 3 maanden garantie gegeven wordt, waarbij Reparatie Volendam 6 maanden geeft. En u daarnaast altijd kunt terugvallen op een geschillencommissie. Dat laatste zal niet nodig zijn, want voor ieder probleem (of iedere klacht) is wel een oplossing. En dat geldt niet alleen voor schade of defecten aan de Huawei smartphone!


Kies uw Huawei toestel

Kies uw type Huawei telefoon om door te gaan naar de pagina met reparatiemogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Om het makkelijk te maken als u niet weet welk type het is, klikt u gewoonweg op de juiste afbeelding. Voor Huawei toestellen wordt er alleen gewerkt met de hoogste kwaliteit onderdelen, om de kwaliteit na een reparatie ook te kunnen waarborgen. Bij de meeste Huawei smartphones is het glas los vervangen niet mogelijk, waardoor het glas en LCD (of zelfs inclusief behuizing) vervangen wordt. Hierdoor is het vervangen van een kapot glas wat duurder, maar de kwaliteit van de reparatie veel hoger.

Huawei P20 Pro
Huawei P20
Huawei P20 Lite
Huawei P Smart
Huawei P10 Plus
Huawei P10
Huawei P10 Lite
Huawei P9
Huawei P9 Lite
Huawei P8
Huawei P8 Lite

Huawei Honor 10
Huawei Honor View 10

Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10
Huawei Mate 10 Lite
Huawei Mate 7

Als u toch nog niet helemaal zeker bent of u het juiste model heeft gekozen, of denkt te hebben, belt u dan gerust even om het zeker te weten. Zo kan voorkomen worden dat de verkeerde onderdelen besteld worden, en u zo snel mogelijk weer met een werkend toestel de deur uit kan.

Staat uw telefoon er niet tussen? Dan nog is de kans groot dat deze wel te repareren is.
Neem daarvoor even contact op.