Bel ons op 0299 - 705550
facebook

iPad reparatie

Heel vervelend als u met uw iPad ergens tegenaan stoot waardoor de glasplaat gebarsten is, of ineens een home button of USB aansluiting niet meer werkt. Deze problemen, en andere onderdelen, kunnen bij een iPad reparatie verholpen worden door ze te laten vervangen. Uiteraard wordt er alleen gewerkt met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast laat u de reparatie uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf dat aangesloten is bij Uneto-VNI. Maar naast het aangesloten zijn bij Uneto-VNI is Reparatie Volendam als één van de weinige, zo niet het enige, een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf. Dit houdt in dat aan bepaalde eisen voldaan wordt op de werkplek, en behandeling van een reparatie.

Reparatie Volendam houdt zich aan de reparatievoorwaarden zoals gesteld door Uneto-VNI. Dit houdt in dat er 3 maanden garantie gegeven wordt op de reparatie, en u altijd kunt terugvallen op een geschillencommissie. Dat laatste zal niet nodig zijn, want voor ieder probleem (of iedere klacht) is wel een oplossing. En dat geldt niet alleen voor schade of defecten aan de iPad! Er zijn al vele iPad’s met schade langsgekomen, en de meesten daarvan zijn goed te repareren.


Kies uw iPad model

Kies uw type iPad om door te gaan naar de pagina met reparatiemogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Niet helemaal zeker welke iPad het is? Kijk dan achterop de iPad even naar het modelnummer (bijv. A1822), en neem dan even contact op.

iPad 2018

iPad 2017

iPad Air 2

iPad Air

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini Retina

iPad Mini


Staat uw iPad reparatie er niet tussen, of niet het juiste onderdeel? Grote kans dat deze wel gerepareerd kan worden. Neem hiervoor gerust even contact op voor meer informatie.