Bel ons op 0299 - 705550
facebook

iPhone reparatie

Heel vervelend als uw iPhone valt, of ineens een home button of USB aansluiting niet meer werkt. Deze problemen, en andere onderdelen, kunnen bij een iPhone reparatie verhelpen door ze te laten vervangen. Daarnaast laat u de reparatie uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf, met voldoende kennis in huis om een reparatie goed uit te voeren. Nog dagelijks wordt er bijgeleerd met de nieuwe telefoons die op de markt komen. Een proces dat nooit stil staat. Werken met een ESD mat en polsbandje op de werkplek toch wel een minimale eis om dergelijke reparaties goed en veilig te kunnen uitvoeren. Alleen op die manier kan voorkomen worden dat de schade die de iPhone heeft nog erger wordt. Repareren op een houten balie of tafel is al een potentieel gevaar voor uw iPhone.

Reparatie Volendam heeft duidelijke reparatievoorwaarden en geeft minimaal 3 maanden garantie op een reparatie. Veruit de meeste reparaties zijn voorzien van 6 maanden of langere garantie, een voorbeeld van vertrouwen in de kwaliteit van onderdelen. Onverhoopt toch een probleem? Dan wordt er gekeken voor een oplossing, dus neem altijd contact op!

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de reparatie, zorgt Reparatie Volendam dat het betreffende onderdeel in huis is. Hierdoor kunt u in veel gevallen binnen 30 minuten met een gerepareerd toestel weer de deur uit lopen. Zo hoeft u nooit lang offline te zijn. Tijdens de reparatie kunt u zien wat er met de iPhone gebeurd. Uiteraard kunt u ook de iPhone afgeven en op een later tijdstip weer afhalen. Voor de iPhone liggen veel onderdelen gewoon op voorraad.


Kies uw iPhone model

Kies uw type iPhone om door te gaan naar de pagina met reparatiemogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Om het makkelijk te maken als u niet weet welk type het is, klikt u gewoonweg op de juiste afbeelding.

iPhone 13 Reparatie

iPhone 13 Pro Reparatie

iPhone 13 Mini Reparatie

iPhone 13 Pro max Reparatie

iPhone 12 Reparatie

iPhone 12 Pro Reparatie

iPhone 12 Mini Reparatie

iPhone 12 Pro Max Reparatie

iPhone SE 2020 Reparatie

iPhone 11 Reparatie

iPhone 11 Pro Reparatie

iPhone 11 Pro Max Reparatie

iPhone XR Reparatie

iPhone XS Reparatie

iPhone XS Max Reparatie


Staat uw iPhone reparatie er niet tussen, of niet het juiste onderdeel? Grote kans dat deze wel gerepareerd kan worden. Neem hiervoor gerust even contact op voor meer informatie.