Bel ons op 0299 - 705550
facebook

iPhone reparatie

Heel vervelend als uw iPhone valt, of ineens een home button of USB aansluiting niet meer werkt. Deze problemen, en andere onderdelen, kunnen bij een iPhone reparatie verhelpen door ze te laten vervangen. Daarnaast laat u de reparatie uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf dat aangesloten is bij Uneto-VNI, en een Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf is. Hiermee is Reparatie Volendam één van de weinige reparatiebedrijven in Nederland gecertificeerd, en de enige in de regio. Zo is de eis dat er gebruik gemaakt wordt van een ESD mat en polsbandje op de werkplek. Alleen op die manier kan voorkomen worden dat de schade die de iPhone heeft nog erger wordt. Repareren op een houten balie of tafel is al een potentieel gevaar voor uw iPhone.

Reparatie Volendam houdt zich aan de reparatievoorwaarden zoals gesteld door Uneto-VNI. Er wordt minimaal 3 maanden garantie gegeven, en u kunt altijd terugvallen op een geschillencommissie. Dat laatste zal niet nodig zijn, want voor ieder probleem (of iedere klacht) is wel een oplossing. En dat geldt niet alleen voor schade of defecten aan de iPhone!

Als u een afspraak heeft gemaakt voor de reparatie, zorgt Reparatie Volendam dat het betreffende onderdeel in huis is. Hierdoor kunt u in veel gevallen binnen 30 minuten met een gerepareerd toestel weer de deur uit lopen. Zo hoeft u nooit lang offline te zijn. Tijdens de reparatie kunt u zien wat er met de iPhone gebeurd. Uiteraard kunt u ook de iPhone afgeven en op een later tijdstip weer afhalen. Voor de iPhone liggen veel onderdelen gewoon op voorraad.


Kies uw iPhone model

Kies uw type iPhone om door te gaan naar de pagina met reparatiemogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Om het makkelijk te maken als u niet weet welk type het is, klikt u gewoonweg op de juiste afbeelding.


Staat uw iPhone reparatie er niet tussen, of niet het juiste onderdeel? Grote kans dat deze wel gerepareerd kan worden. Neem hiervoor gerust even contact op voor meer informatie.