Bel ons op 0299 - 705550
facebook

Samsung reparatie

Heel vervelend als uw Samsung smartphone of tablet valt, of ineens een home button of USB aansluiting niet meer werkt. Deze problemen, en andere onderdelen, kunnen bij een Samsung reparatie verholpen worden door ze te laten vervangen. Daarnaast laat u de reparatie uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf dat aangesloten is bij Uneto-VNI. Maar naast het aangesloten zijn bij Uneto-VNI is Reparatie Volendam als één van de weinige reparatiebedrijven voor consumentenelektronica erkent. Dit houdt in dat aan bepaalde eisen voldaan wordt op de werkplek, en behandeling van een reparatie.

Reparatie Volendam houdt zich aan de reparatievoorwaarden zoals gesteld door Uneto-VNI. Er wordt 6 maanden garantie gegeven, en u altijd kunt terugvallen op een geschillencommissie. Dat laatste zal niet nodig zijn, want voor ieder probleem (of iedere klacht) is wel een oplossing. En dat geldt niet alleen voor schade of defecten aan de Samsung smartphone!


Kies uw Samsung toestel

Kies uw type Samsung om door te gaan naar de pagina met reparatiemogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Om het makkelijk te maken als u niet weet welk type het is, klikt u gewoonweg op de juiste afbeelding. Voor Samsung toestellen wordt er gewerkt met 100% originele onderdelen, de zogenaamde Service Packs. Hierdoor is het vervangen van een kapot glas wat duurder dan bij bedrijven die alleen glas vervangen. De kwaliteit van het complete display van Samsung is daardoor wel identiek aan wat er standaard in zit, en van betere kwaliteit dan los glas vervangen (los glas is bij de meeste toestellen niet origineel).

Als u toch nog niet helemaal zeker bent of u het juiste model heeft gekozen, of denkt te hebben, belt u dan gerust even om het zeker te weten. Zo kan voorkomen worden dat de verkeerde onderdelen besteld worden, en u zo snel mogelijk weer met een werkend toestel de deur uit kan.

Staat uw telefoon er niet tussen? Kijk even in het menu onder Samsung reparatie, of bel voor meer informatie. Grote kans dat reparatie mogelijk is, maar deze nog niet vermeld is op de website.